• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Puur Boxsprings

Geen categorieën gevonden...

Puur Boxsprings

Alle boxsprings zijn verkrijgbaar in veel verschillende stoffen, kleuren en poten. Deze boxsprings zijn voorzien van een 7 zone pocketveer, welke zorgt voor een stabiele basis. De combinatie van een 7 zone pocketveermatras, welke is afgedekt met een hoogwaardig koudschuim (Hr), en een topper naar keuze zorgt ervoor dat u uitgerust aan een nieuwe dag kunt beginnen. De toppers zijn er in de volgende kwaliteiten: Hr Soft & Medium, Pulse (Natuur) Latex, Pearl Gel en Flo Foam. Alle boxsprings en matrassen zijn ook in Premium versie verkrijgbaar.

 

In 6 stappen stel je jouw eigen Puur boxspring samen: 

 

Stap 1. Het hoofdbord

Er is keuze uit 9 verschillende stijlen, elk met zijn eigen specifieke karakter. Bezoek onze showroom voor alle mogelijkheden of bekijk de afbeeldingen op onze webshop. "Maatwerk mogelijk!"

 

Stap 2. De boxspring

De Puur Boxsprings zijn standaard voorzien van een Pocketvering. De verstelbare uitvoering is tevens voorzien van pocketveren en wordt geleverd met een afstandsbediening.

 

Stap 3. Het matras

Het Puur pocketveringsmatras is leverbaar in drie verschillende hardheden. Optioneel is er nog een extra dikke Premium uitvoering beschikbaar.

 

Stap 4. De topper

De koudschuim topper heeft een hoogte van 7 cm en is leverbaar in Soft en Medium. Bij de verstelbare uitvoering is deze standaard voorzien van een split. Eventueel is de topper te upgraden naar Latex, Pearl Gel of Flo Foam.

 

Stap 5. De kleur

Leverbaar in tig verschillende kleuren stof en kunstleder waaronder: Creme, Liver, Bruin, Lichtgrijs, Antraciet en Zwart. 

 

Stap 6. Het pootje

De houten blokpoten zijn leverbaar in de kleuren Alu, Wengé, Zwart, Naturel, Licht Eiken en Donker Eiken. De metalen hoekpoten zijn leverbaar in Rvs, Alu, Wit en Zwart. De industriële poot is enkel leverbaar in de kleur Graphite.