• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

EcoLife Bedden

Onze missie is dat u met een goed gevoel kan gaan slapen. Onze bedden zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom aan natuur.

EcoLife Bedden

Ons doel is om handgemaakte bedden van de hoogste kwaliteit aan te bieden, gemaakt van de beste materialen met een tijdloos en klassiek design, maar het allerbelangrijkste is dat we ernaar streven om u echt een goede nachtrust te bezorgen. Wij geven om het Zweedse ambacht. Zo worden al onze bedden in onze eigen fabriek in Valskog gemaakt door onze vakmensen. Elk bed wordt tot in het kleinste detail gecontroleerd en alle natuurlijke materialen zijn met grote zorg gekozen om bedden van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. 

Onze missie is dat u met een goed gevoel kan gaan slapen. Onze bedden zijn handgemaakt in Zweden en zijn een rijkdom aan natuur. We hebben respect voor onze planeet, mensen, dieren en het milieu. Door de samenstelling en de natuurlijke materialen wordt vocht goed afgevoerd en kun je heerlijk rustig slapen. De bedden zijn gemaakt van 100% natuurlijke, niet-dierlijke en hernieuwbare materialen. We kunnen stellen dat slapen op een Ecolife Bed veel meer waarde heeft, dan wat u ervoor betaald. Wij zijn ervan overtuigd dat u kunt slapen met een goed gevoel, wetende dat u kiest voor de beste prijs- en kwaliteitverhouding, maar ook kiest voor onze planeet, mens, dier en het milieu.

Elk bed wordt tot in het kleinste detail onderzocht. Alle materialen zijn met grote zorg gekozen om bedden van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Onze bedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en we hebben een breed scala aan zorgvuldig geselecteerde stoffen.