• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Klachten

Vanzelfsprekend gaan wij voor een 100% tevredenheids garantie. Wanneer u echter een klacht over onze service of spullen heeft horen wij deze graag van u, zodat we stappen kunnen ondernemen u als nog een 100% tevreden klant te maken en u als klant te behouden! Wanneer wij een klacht binnenkrijgen omtrend een bepaald artikel zullen wij direct op actie overgaan. In de meeste gevallen hebben wij binnen één werkdag direct een passende oplossing.

Een klacht insturen kan op verschillende manier zoals:

  • - telefoon
  • - e-mail
  • - ingezonden brief

Klik onderaan op deze pagina, onder het kopje klantenservice op "contact" voor onze contactgegevens. Vanzelfsprekend staat het u vrij om op onze facebook pagina uw klacht te delen met andere klanten - wij hopen natuurlijk dat wij het in eerste instantie met u mogen oplossen en dat u hierna een recensie over ons schrijft.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.