• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Formesse

Geen producten gevonden...

Formesse

Fijnste katoen, aloë vera, zijdeproteïne en veel oog voor detail. Dat zijn de ingrediënten voor perfect comfort. Formesse is een innovatieve onderneming van de oude stempel. Wij geloven in kwaliteit, prestaties en eerlijkheid. Het resultaat mag gezien worden: hoogwaardig comfortabel slaapkamertextiel. Door de moderne uitrusting in het binnenland ontzien wij niet alleen het textiel, maar ook ons milieu. Formesse textielproducten zijn gecertificeerd met het keurmerk “Textiles Vertrauen”, Ökotex-norm 100.

formesse-abb-image-musterzimmer-stage

Fantastische kwaliteit, unieke pasvorm en buitengewoon veel maten, kleuren en oplossingen voor speciale wensen zijn kenmerkend voor ons assortiment. Bella Donna, Bella Sephina of Bella Gracia, Formesse textielproducten vormen de onmisbare basis voor gezonde nachtrust.


THUIS IN HET ZWARTE WOUD

Een derdegeneratie familieonderneming en een vriendelijke ogende vestiging in het zuiden van Duitsland. Formesse is gevestigd in een van de meest gezonde regio’s. De waarden van het Zwarte Woud zijn diep verankerd in onze ondernemingscultuur: Oog voor kwaliteit, zorgen voor het milieu en de eerlijke omgang met onze werknemers, onze klanten en leveranciers.

formesse-abb-image-lagerlogistik-stage

Innovatieve technologieën en efficiënte productie- en verkoopstructuren zijn geïntegreerd in deze samenstelling van waarden. Het gehele productieproces bevindt zich in Duitsland en in de aangrenzende Elzas. Dat garandeert een economisch succes, waarvan iedereen profiteert: partners, klanten, leveranciers, werknemers en het milieu.


ONZE KENNIS

Formesse bestaat sinds 1947 als familieonderneming. Ons gehele productieproces bewaken en ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met beproefde kwaliteitsleveranciers persoonlijk verder, van breien en textielveredeling tot confectie. Zo hebben wij op toonaangevende wijze de algemene trend van klassiek hoeslaken tot rekbaar, nauwaansluitend elasthaan hoeslaken mede bepaald. Tegenwoordig biedt Formesse hoeslakens aan met een optimale combinatie van rekbaarheid en terugsprongkracht.

formesse-abb-image-stricker-maschine-stage-new

Deze vakkennis op het gebied van hoogwaardige elasthaan hoeslakens zorgde ervoor dat wij al in de tweede helft van de jaren ’90 de textielspecialist zijn geworden voor waterbedden en extra lange of extra hoge matrassen.