• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Melli Mello

Geen producten gevonden...

Melli Mello

 
Brand Story

Melli Mello gelooft in de kracht van het verrijken van je eigen identiteit met al het moois wat de wereld te bieden heeft. Met plezier laten we ons dan ook inspireren door diverse continenten met al hun bijzondere culturen, tradities, en karakteristieke ambachtsstijlen. Hierdoor ontstaat er een betoverende cross-culturele mix van kleuren, stijlen en prints. De naam Melli Mello is afgeleid van het Franse woord  Méli Mélo wat mengelmoes betekent. Dit woord beschrijft exact waar dit merk over gaat, maar zo eigenzinnig dat we zijn hebben we hier een eigen twist aan gegeven. 


Design Signatuur 

Melli Mello is een gewaagde en opwindende mix van verschillende stijlen, zoals: grafisch, romantisch, etnisch en floraal. Een kleurrijke mix met het onmiskenbare zwart/wit accent dat het merk een fris en fashionable gevoel geeft.

We geen stijl mix uit de weg gaan daarom luidt ons motto:

“Why choose, have it all!”

De passie die we voelen om saamhorigheid te creëren in combinatie met jarenlange liefde voor textiel en design is terug te zien in de adembenemende decors van ons merk. Dit is oprichters Lobna en Erdem Terzi van generatie op generatie met de paplepel ingegoten. Met een team van gedreven en getalenteerde mensen zorgen zij keer op keer voor originele ontwerpen en producten die kleur geven aan ons dagelijks leven. Zo geven ze terug aan de wereld wat deze hen geeft: een bonte verrijking van positieve energie, liefde en inspiratie.

 

Doelgroep 

Melli Mello is er voor de vrouw die haar leven precies zo durft vorm te geven zoals zij dat wil. Voor de onafhankelijke, eigenzinnige liefhebber van haar eigen roots en verschillende tradities. Voor de stijlvolle kosmopoliet die dat onderscheidende detail durft toe te voegen aan haar manier van leven. Daarom zal Melli Mello je nooit vragen om te kiezen. Want waarom kiezen, als je al dat moois kunt laten samensmelten tot een rijke mix van alles waar jij voor staat.

“Why Choose, have it all”

 

Leven en motto van Lobna & Erdem

Leef het leven ten volle en laat je inspireren door verschillende mensen, culturen en stijlen. Wees altijd aardig voor anderen en verspreid liefde en vreugde. Geloof dat je van de wereld krijgt wat de wereld geeft. Wat je ook doet, doe het met grote passie! Naast werk en collega's draait ons leven rond onze kinderen, familie en vrienden. Ze zijn het centrum van ons universum.

Melli Mello mag dan gecreëerd zijn door Lobna en op de markt worden gebracht door Erdem, vandaag is Melli Mello een absolute teamprestatie. Zonder de Melli Mello-familie zou het niet zo'n succes zijn geweest! We zijn er trots op dat we worden ondersteund door een ongelooflijke cast van getalenteerde ontwerpers, handelspartners en ook onze geliefde families, die altijd onze ruggengraat zijn geweest.

 

Visie
Het doel is om een groot assortiment van vrolijke home essentials als bodycare, papierwaren en interieur producten aan te bieden, die eindeloos te combineren zijn en voelen als een geweldig kleurrijk cadeau voor jezelf of een ander. Alle producten zijn uitgesproken gedecoreerd,  kleurrijk en brengen vrolijkheid in je huis, tuin en leven. De designs zijn altijd uniek en een adembenemende mix van grafische prints, bloemen, dierenprints en etnische elementen. Dit alles is gecombineerd met zwart witte strepen of andere grafische accenten. Dit geheel geeft Melli Mello een frisse en fashionable gevoel!